Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van átutalásos fizetésre, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben (szállítótól függően bankkártyával) a küldemény kézbesítőjének.

Bankkártyás előreutalás esetén a végösszeg bankszámlánkra beérkezésekor adjuk fel a kiválasztott termékeket.

Kedvezményezett neve: Bencze Éva

Bankszámlaszám: 11773085-07287042

 

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása postafiókokra, MPL (Magyar Posta Logisztika) csomagautomatákba, MPL postapontokra, illetve házhoz az MPL futárszolgálattal történik. A termék várható szállítási idejét a webáruház ismerteti a kosár tartalom megtekintésekor. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

A lehetséges átvevőhelyeket a vásárlási folyamat során a rendszer automatikusan felkínálja, legördülő menükből lehet kiválasztani a pontos címeket, ugyanitt a nyitvatartásokról is található információ.

 

Személyes átvételre üzletünkben, nyitvatartási időben van lehetőség. Ebben az esetben értesítést küldünk, hogy az áru mikortól vehető át.

Cím: 2083 Solymár, Bajcsy-Zsilinszky utca 26.

Személyes átvétel során készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Nyitvatartás:   H-P: 9-17 óráig,   Sz: 10-14 óráig.

Postánmaradó szállítás esetén küldeményét ez esetben az Ön által megadott postán tudja majd átvenni.

Postán maradó küldemény esetén az MPL a címzett e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap.

Átvétel az adott postafiók nyitvatartási idejében, készpénzzel és bankkártyával is lehetséges.

Posta csomagautomatába szállítás esetén az Ön által megadott MPL csomagautomatában tudja majd átvenni.

Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az e-mail kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.
Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a címzett e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre.

PostaPontra történő szállítás esetén az Ön által megadott MPL postaponton tudja majd átvenni.

A PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap. A PostaPontokon bankkártyás fizetés nem mindenhol biztosított.

 

Házhozszállítás esetén csomagját az MPL futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Szállítási díjak:


Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.

Személyes átvétel: ingyenes. Lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre.

Postánmaradó szállítás: előre utalás esetén bruttó 1250 Ft. Utánvét esetén: + 350 Ft, tehát összesen: 1600 Ft. Lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre.

Csomagautomatába szállítás: előre utalás esetén bruttó 1250 Ft. Utánvét esetén: + 350 Ft, tehát összesen: 1600 Ft. Csak bankkártyás fizetés lehetséges.

PostaPontra szállítás: előre utalás esetén bruttó 1250 Ft. Utánvét esetén: + 350 Ft, tehát összesen: 1600 Ft. A bankkártyás fizetés nem mindenhol biztosított.

Házhozszállítás: előre utalás esetén bruttó 1445 Ft. Utánvét esetén: + 350 Ft, tehát összesen: 1795 Ft. Lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre.

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás minden fenti esetben ingyenes!

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket, az ÁSZF-ben részletezettek szerint csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.