Menü

Porpasztell kréta, Pannoncolor, FEKETE 298-3

Kattints a képre a felnagyításhoz
Ár:
390 Ft
Cikkszám: 80060

Pannoncolor porpasztell kréta, egész méret. TOVÁBBI SZÍNEK A LEGÖRDÜLŐ MENÜBŐL VÁLASZTHATÓK. A porpasztell színskála a "Leírás és Paraméterek" alatt a "Csatolt dokumentumok" részben megnyitható. (A képhez képest színbeli eltérések lehetnek a képernyő beállításoktól függően!)

Elérhetőség: Raktáron
Kréta szín:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A PANNONCOLOR pasztellkrétákat az intenzív és változatos színélményt kereső, kreatív alkotóknak ajánljuk. Az extra finom, száraz porpasztell színei lehetnek erősek vagy halványak, leheletfinomak, attól függően, hogy milyen erővel nyomjuk a krétát a papírra. Az élekkel apróbb részletek rajzolhatók, míg a kréta lapos felével nagyobb felületek színezhetők.

A pasztellel történő munka átmenet rajzolás és a festés között. A  PANNONCOLOR pasztellkréták minőségi pigmentekből, kézműves technológiával készülnek. A puha pasztellkréták magas pigment tartalmának köszönhetően a színek élénkek, magas fényállósággal és fedőképességgel rendelkeznek, 

Az elkészült képet célszerű a webshopunkban szintén elérhető Pannoncolor grafikai fixatív spray segítségével időtállóvá tenni.

Csatolt dokumentumok