Menü

Akrilfesték, Pannoncolor, tubusos 38ml-es kiszerelésben, VILÁGOS OKKER

Kattints a képre a felnagyításhoz
Ár:
870 Ft
Cikkszám: 80409

Akrilfesték, Pannoncolor, tubusos 38ml-es kiszerelésben. TOVÁBBI SZÍNEK A LEGÖRDÜLŐ MENÜBŐL VÁLASZTHATÓK. A szín mögötti zárójelben levő szám az árkategóriát jelzi. Az akrilfesték színskála a "Leírás és Paraméterek" alatt a "Csatolt dokumentumok" részben megnyitható. (A képhez képest színbeli eltérések lehetnek a képernyő beállításoktól függően!)

Elérhetőség: Raktáron
Akril szín:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az akrilfestékek a 20. században, az 1950-es éveken tűntek fel a művészek körében, új festészeti anyagként. Az akrilfesték teljesen fedő, vízzel hígítható, gyorsan száradó, száradás után vízálló, vizes alapú festék, melynek kötőanyaga az akrilgyanta (műanyag diszperzió). Használható a művészet, hobbi, szabadidő, iskola, modellkészítés területein. Gyakorlatilag minden felületen megtapad, így dekorációs célra is alkalmas.Gyors száradása miatt, több réteget is egymásra festhetünk, a festéket keverhetjük struktúrpasztákhoz is, ezáltal pasztózusabb hatást érhetünk el.

A PANNONCOLOR akrilfestékek  tradicionális hengerszékes gyártási technológiával készülnek, így a magas szemcsefinomságnak köszönhetően egyenletesen terülő, nagyszerű fedőképességű réteget alkotnak minden felületen. A festék krémes és sűrű állagú, így festőkéssel is felvihető a felületre. A színek kiválóan keverhetők egymással és élénkek. A minőségi pigmenteknek köszönhetően színtartóssága és fedőképessége is magas. 

Csatolt dokumentumok